06 - 573 194 33+31657319433info@drentenderijk.nl

Service / Werkwijze

Uw privacy:

Bij Stucadoorsbedrijf Drent & de Rijk hechten we waarde aan de bescherming van de privacy van alle personen waarvan wij de gegevens verwerken. U kunt in onze privacyverklaring lezen welke gegevens wij bewaren en waarom.

Uitbrengen van offertes:
Voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte, komen wij eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Omdat elke situatie anders is en ook de ondergronden verschillen willen wij dit graag van te voren zien, zodat er later geen verrassingen meer ontstaan. Bij ons bezoek kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij kunnen ook eventuele voorbeelden meenemen voor diverse afwerkingen. U kunt uw offerte via de email, maar ook via de post ontvangen. Bel of email ons wij komen graag bij u langs.

Garantie:
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Onze werkzaamheden vallen dan ook onder de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijf in Nederland. Klik hier voor de algemene consumenten voorwaarden voor het afbouwbedrijf. Wij geven garantie op al ons werk, tenzij wij van te voren aangeven dat wij dit niet waar kunnen maken. Dit zal dan schriftelijk in de offerte en/of opdrachtbevestiging worden vastgelegd.

BTW tarief:
Indien u eigenaar bent van een woning/pand dat ouder is dan 2 jaar, mogen wij een BTW tarief berekenen van 9% (in plaats van 21%).